Wil jij als accountant werken in Lunteren? Grijp dan nu je kans om aan de slag te gaan in Lunteren. Dat kan handig zijn als je woonachtig bent in Lunteren en omstreken. Kom jij het team versterken bij Vacura? Er staan een aantal vacatures open als je nog op zoek bent naar een geschikte, afwisselende en uitdagende baan. Wanneer jij alles uit je baan wil halen en daarnaast klanten wil helpen als accountant in Lunteren, wacht dan niet langer en grijp je kans. Iedere dag is er een nieuwe mogelijkheid om die gewaagde sprong in het diepe te wagen!

Ga aan de slag als boekhouder in Lunteren

Wanneer je bij Vacura aan de slag gaat als boekhouder in Lunteren, dan haal je iedere dag het maximale uit jezelf om de klanten succesvol te laten ondernemen. Maak kennis met Vacura; dit is een organisatie die blijft innoveren. Door een gestage groei kun jij met het bedrijf meegroeien, bijvoorbeeld op persoonlijk vlak. De eerste stap als accountant in Lunteren is daar een mooi voorbeeld van. De klanten van Vacura hebben de organisatie hoog zitten en waarderen ook wat zij doen. Als accountant mag je er daarom ook vanuit gaan dat zij jouw gedane werk gaan waarderen en niet alles voor lief nemen. De manier van werken is net zo uniek als de relatie met de klanten. Jij weet als accountant als geen ander dat je de relatie met de klanten goed met onderhouden. Door gericht relatiemanagement toe te passen en te durven kiezen voor verschillende type klanten kun jij een streepje voor hebben. Dit komt bijvoorbeeld de continuering van de onderneming ten goede.

Interessante vacatures

Bekijk op de website van Vacura alle relevante vacatures die er op dit moment beschikbaar zijn. Zo kun je aan de slag gaan als een junior assistent – accountant. Dit is vooral een interessante vacature wanneer je net of bijna bent afgestudeerd en nog niet zo heel veel ervaring hebt opgedaan. Door jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen maak je al snel grote sprongen in jouw carrièrepad. Vacura helpt je ook graag bij het opleiden hiervan